Wat doet Thaise oliemassage voor u?

Een Thaise massage is een manier van behandeling voor mensen die last hebben van chronische pijn, en zorgt ervoor dat u geestelijk en fysiek volledig tot ontspanning komt.

Voor de Boeddhistische monniken die de oliemassage in Thailand introduceerden stond al vast: lichaam en geest zijn één. Om ze, zelf en samen, in balans te brengen wordt bij de Thaise oliemassage het hele lichaam gemasseerd. Ook als er pijnpunten op één specifieke plek zijn.

Tijdens de massage komt u fysiek en geestelijk tot rust. U voelt zich daarna ook fitter en flexibeler! De massagebewegingen dragen bovendien bij aan een betere afvoer van afvalstoffen en aan een mooiere huid.

Bent u vermoeid of gespannen na een drukke werkdag, dan is de ontspanningsmassage van een uur voor u ideaal. Heeft u last van blokkades in uw lichaam of van sportblessures, kies dan voor de intensievere massage van 1,5 of 2 uur.

Wilt u meer weten over onze massages en de prijzen, of meteen een afspraak maken? Hier  vindt u meer informatie.

De effecten van een goede Thaise massage zijn nog tot 3 dagen merkbaar.

Bij het juist toepassen van Thaise massage kan dit een leiden tot een afname van chronische hoofdpijn.

Thaise massage heeft een positieve invloed wanneer deze wordt toegepast bij autistische kinderen. Studies op een groep van 60 autistische kinderen hebben aangetoond dat er een verbetering merkbaar is in het gedrag en in de omgang van autistische kinderen met andere kinderen.

Chronische stress veroorzaakt op den duur psychologische en lichamelijke klachten.

Goede Thaise massage kan deze stress aanzienlijk doen verminderen.

Een studie heeft aangetoond dat er een aanzienlijke vermindering aangetoond is van de enzymatische biomarkers van de stress hormonen. Onderzoekers hebben aangetoond dat Thaise massage effectiever is dan het verminderen van de veroorzakers van psychische stress.

Bij patiënten die aan kanker lijden, bij zwangerschap en bij degene die herstellende zijn van een operatie in de rug ( voorbeeld een hernia operatie). Eveneens als u zwak bent en een slechte gezondheid heeft raden wij een Thaise massage af.

‘Mensen helpen hun eigen energie terug te vinden. Ze weer in balans brengen. Dat is mijn kracht én mijn missie.’.
‘REBALANCE’

Tatsanan Manpune, Massagetherapeut