RESERVEREN   |   MAAK AFSPRAAK   |   bel 0418 721000   |   of WhatsApp

Inspiratiereis Thailand 2023

Bij Manpune Thaise Massage nemen we je mee op een betoverende reis door Thailand en Maleisië, waar je kunt genieten van authentieke massages die je ziel en lichaam verjongen. Onze ervaren massagetherapeuten zijn getraind in de traditionele Thaise massagekunst en zullen je laten kennismaken met de genezende kracht van deze eeuwenoude praktijk.

Met trots kunnen we zeggen dat we enkele van de meest opmerkelijke steden hebben bezocht, zoals Bangkok, Kuala Lumpur, Penang, Ao Nang, Hat Yai, Patthalung, Pattaya en zelfs Chantaburi, waar we hebben genoten van heerlijke durianvruchten. Deze reizen hebben ons een schat aan kennis en ervaring opgeleverd, die we graag met jou delen tijdens je bezoek aan onze salon.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, het verlichten van spierspanning, het verbeteren van de bloedcirculatie of het stimuleren van de energiestroom in je lichaam, wij bieden een scala aan massagebehandelingen die aan al je behoeften voldoen. Onze therapeuten passen de juiste technieken toe om je te helpen de balans te herstellen en een gevoel van welzijn te bereiken.

Bij Manpune Thaise Massage streven we naar een serene en rustgevende omgeving waar je je meteen op je gemak voelt. Onze salon is smaakvol ingericht, met zachte verlichting, kalmerende muziek en een vleugje exotische geuren die je zintuigen prikkelen. Je kunt je overgeven aan de zorgzame handen van onze masseurs terwijl je jezelf onderdompelt in een oase van ontspanning.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en een onvergetelijke massage-ervaring te beleven. We verwelkomen zowel individuele klanten als groepen, dus als je een speciale gelegenheid hebt of gewoon een moment van rust wilt delen met vrienden of familie, staan wij voor je klaar.

Bij Manpune Thaise Massage is het onze missie om jou te helpen de dagelijkse stress te verminderen en een diepe, innerlijke harmonie te bereiken. Stap binnen in onze wereld van rust en vernieuwing en laat ons je begeleiden op een reis naar totale ontspanning en welzijn.

Ontdek de magie van Thaise massage bij Manpune Thaise Massage – waar lichaam en geest elkaar ontmoeten en genezen.

Let op: Onze massages zijn bedoeld voor ontspanning en het bevorderen van het algehele welzijn. Ze zijn geen vervanging voor medische behandelingen. Raadpleeg een arts als je specifieke medische aandoeningen hebt die van invloed kunnen zijn op de massagebehandeling.

Mensen helpen hun eigen energie terug te vinden. Ze weer in balans brengen. Dat is mijn kracht én mijn missie.
‘REBALANCE’

Tatsanan Manpune, Massagetherapeut