Voor wie is de Thaise massage bedoeld?

Thaise oliemassage is heel geschikt als u last heeft van hoofd-, rug-, of nekklachten. Ook bij chronische vermoeidheid, stijve spieren en gewrichten of een slechte doorbloeding kan deze massage heilzaam werken.

Doordat de oliemassage een mildere vorm is van de stevige traditionele (droge) Thaise massage kunt u ook bij ons terecht als u reuma of gevorderde artrose heeft. In dergelijke gevallen is het wel raadzaam eerst uw huisarts te raadplegen.  Ook als u zwanger bent, een zwakke gezondheid heeft of herstellende bent van een operatie.

Bij het juist toepassen van Thaise massage kan dit een leiden tot een afname van chronische hoofdpijn.

Thaise massage heeft een positieve invloed wanneer deze wordt toegepast bij autistische kinderen. Studies op een groep van 60 autistische kinderen hebben aangetoond dat er een verbetering merkbaar is in het gedrag en in de omgang van autistische kinderen met andere kinderen.

Chronische stress veroorzaakt op den duur psychologische en lichamelijke klachten.

Goede Thaise massage kan deze stress aanzienlijk doen verminderen.

Een studie heeft aangetoond dat er een aanzienlijke vermindering aangetoond is van de enzymatische biomarkers van de stress hormonen. Onderzoekers hebben aangetoond dat Thaise massage effectiever is dan het verminderen van de veroorzakers van psychische stress.

Vóór en na een zware inspanning helpt Thaise massage. Massage voor de inspanning zorgt ervoor dat  jezelf mentaal en fysiek voorbereid bent.  Na de zware inspanning zorgt de Thaise massage voor een versnelde afvoer van afvalstoffen en voor sneller herstel van het lichaam. Mentaal kom je helemaal tot rust en je spieren, pezen en gewrichten pezen worden  losgemaakt door toepassing van Thaise massage technieken.

Thaise massage zorgt ervoor dat de conditie van je spieren wordt verbeterd. De massage kan ze aanzetten tot extra stofwisseling en er ontstaat een betere doorbloeding. De spieren zijn beter bestand tegen de fysieke inspanning tijdens het sporten. Het bewegen zal soepeler gaan waardoor je prestaties langer op niveau blijven. De Thaise massage zorgt preventief tegen vermoeidheid en spierpijn.

Bij patiënten die aan kanker lijden, bij zwangerschap en bij degene die herstellende zijn van een operatie in de rug ( voorbeeld een hernia operatie). Eveneens als u zwak bent en een slechte gezondheid heeft raden wij een Thaise massage af.

Mensen helpen hun eigen energie terug te vinden. Ze weer in balans brengen. Dat is mijn kracht én mijn missie.
‘REBALANCE’

Tatsanan Manpune, Massagetherapeut