DUO Thaise massage Zaltbommel en Den Bosch

Samen in één ruimte een Thaise DUO massage is een belevenis voor beiden. Het is een ultieme mogelijkheid om samen met je echtgenoot, je vriend, vriendin, je man, je vrouw, vader, moeder, broer, zoon of dochter een echte Thaise Ontspanningsmassage of Traditionele massage te ondergaan. In onze fraaie jaren 30 villa wordt u vriendelijk en uiteraard met een Thaise glimlach ontvangen door 2 Thaise massage therapeuten. Eenmaal binnen zorgen echte Thaise muziek en echte Thaise geuren voor een virtuele reis naar Thaise sferen. Onze DUO Thaise massage ruimte is op de 2e verdieping. Deze is luxe ingericht en voorzien van 2 royale massagetafels. De temperatuur in de ruimte is aangenaam warm. Hiervoor zorgt de airconditioning. Indien gewenst kunt u de DUO Thaise massage uitbreiden met een Sauna gang van 15 minuten. Uw lichaam is dan optimaal voorbereid voor een een volledige reset van lichaam en geest.

De Thaise ontspanningsmassage is een massage met soepele, glijdende bewegingen die u helpen om te ontspannen. De massagetherapeut beweegt langzamer en gebruikt lichtere druk. Er is minder nadruk op het uitwerken van ernstige verklevingen of “knopen” in het spierweefsel.

In een Thaise ontspanningsmassage zal de therapeut je pijnlimieten opzoeken om de spier los te laten. Je zou zelfs in slaap kunnen vallen! Het is een goede keuze voor iemand die voor de eerste keer een massage krijgt, of iemand die gewoon zijn stressniveau wil verlagen.

Het is niet realistisch om te verwachten dat je in één keer van al je knopen af ​​kunt komen. Maar om binnen 1 of 1,5 uur in een diep ontspannen toestand te komen – dat is goed te doen!

Er zijn aanzienlijke voordelen voor de gezondheid van een Thaise ontspanningsmassage. Zachte Thaise massage stimuleert de zenuwuiteinden in de huid, die berichten door het zenuwstelsel overbrengen en ervoor zorgen dat de hersenen endorfines vrijkomen. Dit zijn natuurlijke pijnstillers van het lichaam, geven een goed gevoel en creëren een gevoel van welzijn

Thaise Massage bevordert verder ontspanning door het parasympathisch zenuwstelsel van het lichaam te stimuleren, soms het “rust- en verteringssysteem” genoemd. De bloeddruk daalt, de hartslag vertraagt ​​en de spijsvertering neemt toe. Thaise Ontspanningsmassage verhoogt ook de bloedcirculatie en stimuleert het lymfestelsel van het lichaam, waardoor afvalproducten worden afgevoerd.

DUO Thaise massage voor de regio Zaltbommel

Bij Praktijk Manpune in Gameren kunnen inwoners van de gemeente Zaltbommel terecht voor een Thaise Ontspanningsmassage. Vanaf Zaltbommel is de reistijd 10 minuten. U kunt bij ons makkelijk en eenvoudig direct voor de deur parkeren.

DUO Thaise massage voor de regio Den Bosch

Bij Praktijk Manpune in Gameren kunnen inwoners van de gemeente Den Bosch terecht voor een Thaise Ontspanningsmassage. De praktijk is voor bewoners van Den Bosch eenvoudig bereikbaar. De gemiddelde reistijd is 20 minuten. U kunt gratis en makkelijk bij ons parkeren direct voor de deur.

Meer informatie over DUO Thaise massage Zaltbommel en Den Bosch