Ontspanningsmassage Zaltbommel en Den Bosch

Ontspanningsmassage is een zachte Zweedse massage die soepele, glijdende bewegingen gebruikt om u te helpen ontspannen. De massagetherapeut beweegt langzamer en gebruikt lichtere druk. Er is minder nadruk op het uitwerken van ernstige verklevingen of “knopen” in het spierweefsel.

In een ontspanningsmassage zal de therapeut je pijnlimieten opzoeken om de spier los te laten. Je zou zelfs in slaap kunnen vallen! Het is een goede keuze voor iemand die voor de eerste keer een massage krijgt, of iemand die gewoon zijn stressniveau wil verlagen.

Ontspanningsmassage is ook goed voor iemand die een keer per jaar massage als speciale traktatie krijgt. Het is niet realistisch om te verwachten dat je in één keer van al je knopen af ​​kunt komen. Maar om binnen 1 uur in een diep ontspannen toestand te komen – dat is goed te doen!

Er zijn aanzienlijke voordelen voor de gezondheid van een ontspanningsmassage. Zachte massage stimuleert de zenuwuiteinden in de huid, die berichten door het zenuwstelsel overbrengen en ervoor zorgen dat de hersenen endorfines vrijkomen. Dit zijn natuurlijke pijnstillers van het lichaam, geven een  goed gevoel en creëren een gevoel van welzijn

Massage bevordert verder ontspanning door het parasympathisch zenuwstelsel van het lichaam te stimuleren, soms het “rust- en verteringssysteem” genoemd. De bloeddruk daalt, de hartslag vertraagt ​​en de spijsvertering neemt toe. Ontspanningsmassage verhoogt ook de bloedcirculatie en stimuleert het lymfestelsel van het lichaam, waardoor afvalproducten worden afgevoerd.

Thaise Ontspanningsmassage voor de regio Zaltbommel

Bij Praktijk Manpune in Gameren kunnen inwoners van de gemeente Zaltbommel terecht voor een Thaise Ontspanningsmassage. Vanaf Zaltbommel is de reistijd 10 minuten. U kunt bij ons makkelijk en eenvoudig direct voor de deur parkeren.

Thaise Ontspanningsmassage voor de regio Den Bosch

Bij Praktijk Manpune in Gameren kunnen inwoners van de gemeente Den Bosch terecht voor een Thaise Ontspanningsmassage. De praktijk is voor bewoners van Den Bosch eenvoudig bereikbaar. De gemiddelde reistijd is 20 minuten. U kunt gratis en makkelijk bij ons parkeren direct voor de deur.

Meer informatie over Thaise ontspanningsmassage Zaltbommel en Den Bosch